Affärsutveckling som utvecklar och hjälper organisationer |
Vi på Mind & Space AB hjälper till att affärsutveckla organisationer


Affärsutveckling i praktiken


Affärs-utveckling i praktiken

Vi är bra på att utveckla den strategiska dialogen och göra affärsutveckling till en del av vardagen hos våra kunder. Vår ambition är att stötta dig och din verksamhet så att det ni planerar blir verklighet. Genom åren har vi hjälpt 100-tals företag att växa och utvecklas. Vem vet, kanske är vi rätt för er också?

Våra två ben

Skapa förändringskompetens

Att vara en förändringskompetent organisation innebär att man har förmågan att växa och vara lönsam i en föränderlig värld. Om det är något vi kan vara säkra på är det att förändringstakten kommer vara fortsatt hög under många år framöver. Genom att skapa den flexibilitet och det arbetssätt som krävs för att vara stark i förändring, kommer ni att vara en spelare att räkna med långt in i framtiden.

Vi hjälper er både strategiskt och praktiskt att leda i förändring.

Skapa samarbeten som gör skillnad

En nyckel för att vara en förändringskompetens organisation i framtiden är att man kan samarbeta effektivt. Det är inte det enda som krävs, men en grundläggande förutsättning för att bedriva ett förändringsarbete med minimalt motstånd.

I organisationen som har ett välfungerande samarbete finns flexibilitet och god vilja att ta sig an utmaningar utifrån ett positivt sinnestillstånd.

Läs hur vi hjälpt ett par kunder med deras affärsutveckling

Läs hur vi hjälpt ett par kunder med deras affärs-utveckling

Vi hade stått och stampat. Nu ökar vår rekrytering av nya kunder och vi når våra tillväxtmål..

Vi blev strategiaktivister utan att anstränga oss...

" Vi är strategi- 
aktivister"

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan:

I Mind & Space arbete för att skapa förändringskompetens och starka samarbeten, har vi en stor verktygslåda som gör att vi kan anpassa insatserna till just er situation. Vill du veta hur vi går tillväga kan du gå till sidan "Hur vi gör"!