Det här är Konsultakademien™

Konsultakademien stärker dig affärsmässigt i din roll som konsult. Oavsett vad du har som inriktning – management, HR, affärsutveckling, sälj, marknad, processer och effektivisering – så finns det ett antal omständigheter som troligen är nya och där kompetensförstärkning skulle vara bra? Ta reda på vad det skulle innebära för dig.

Investera i din egen utveckling

Att vara konsult är komplext och ställer krav på många färdigheter…. vi klär på din expertkompetens genom att vässa dina ”rådgivarskills” och affärsfokus!
Rådgivarrollen – lyssna, fråga, analysera, sortera, fånga och formulera behov, föreslå och genomföra åtgärder, följa upp, ta nästa steg. Du får nya verktyg att klara uppgiften.
Affärsrollen – ditt erbjudande och strategi, planen, aktiviteterna, affärsrelationerna, marknads- och säljarbetet. Du får bättre kontroll över ekonomi och verksamhet.

FAKTA AKADEMIEN 2021

KURSERNA GENOMFÖRS "IRL" alt via WEB

Vårens kurser beräknas starta i maj
Höstens kurser beräknas starta i oktober

Vad passar dig?
Anlita en affärscoach!
Vässa din säljkompetens!
Utveckla dina affärer!

Hos Mind & Space,
Birger Jarlsgatan 58, Stockholm

Rekvirera kursinformation!

För vem är Konsultakademien rätt?

Du som behöver bygga på med ett eget affärsmannaskap och ta in det som är nytt med att vara rådgivare och konsult. Kanske har du jobbat en tid i rollen och vill bygga på din professionalism. Du är egen företagare eller ingår i ett nätverk. Du kan även vara anställd i konsultbolag.

Leif Israelsson, kursansvarig

Grundare av Mind & Space och ytterligare ett par bolag. Konsult med fokus på människor & affärer sedan 24 år. Affärsutvecklare sen 1975. Föreläser, processleder och driver utvecklingsprojekt. Älskar det jag gör och vill att fler ska lyckas!