Bättre kommunikation med DISC och Drivkrafter!

Mind & Space väljer Ensize som partner för DISC beteendeprofiler och Drivkraftsanalyser

”För oss på Mind & Space är det viktigt att kunna bidra till våra kunders utveckling av kommunikation för olika sammanhang – utvecklingsuppdrag som innebär förändringar, ledningsgrupper, projekt, ledarrollen, coaching och mentoruppdrag”, säger Leif Israelsson, VD och grundare av Mind & Space.

Som affärsutvecklare och konsult har jag själv 20 års erfarenhet av att använda DISC i konkreta sammanhang. De senaste 10 åren har jag vänt mig till Ensize. Därför är det glädjande att 12 av våra konsulter nu är certifierade. Jag vet vad det betyder i situationer där förändringar är på agendan. Hur insikten om våra kommunikationsstilar och drivkrafter ökar vår förståelse för hur vi når fram till varandra och till goda resultat.

Om Mind & Space
Mind & Space är ett snabbväxande företag som just avverkat sitt första verksamhetsår. ”Vi startade konsultnätverket Mind & Space i november 2015 och är nu 22 konsulter och strategiaktivister. Ett samarbete med Ensize betyder att vi ännu bättre kan bidra till våra kunders resultat och förmåga att samarbete.

Naturligtvis har vi själva nytta av de nyvunna insikterna. Flera av oss har redan tidigare certifierats men ändå valt att uppdatera våra kunskaper. Det är aldrig fel med lite repetition”, konstaterar Leif. Läs mer om oss på www.mindandspace.se .

Om Ensize
Ensize är ett svenskt analysföretag som arbetar på den internationella arenan. Idén har funnits sedan tidigt 90-tal och Ensize bolagiserades 2002. Hos Ensize finns spetskompetens inom ledarskap, organisation, försäljning och mänskligt beteende. Ensize arbetar med att tillhandahålla analys- och mätverktyg för långsiktiga utvecklings- och förändringsarbeten inom ledarskap, organisation och mänskligt beteende. Läs mer på www.ensize.se .

Dela inlägget vidare:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email