Gilla nuläget idag … inte i morgon!

Dags att samla kraften där den behövs.

”Gilla nuläget idag…inte imorgon” är en föreläsning som handlar om hur vi kan skapa en mental frizon där vi samlar kraften. Genom att vara mer närvarande och fokuserade i nuet blir vi bättre på att se och ta tillvara på möjligheterna i vår omvärld. Kolla in ett smakprov…

Föreläsningen passar bra som en tankeväckare inför en förändringsprocess eller som punkt i ert konferensprogram, för att bryta mönstret för dagen eller för all framtid…

Att initiera en positiv spiral och ett nytt proaktivt förhållningssätt kan vara grunden till en hållbar arbetsplats som för många verksamheter är och i än högre grad kommer bli ett konkurrensmedel för att attrahera kompetenta och engagerade medarbetare.

Genom att ”börja med slutet”, dvs. det önskade läget och sedan inventera verksamheten och dess kvalitet kan organisationsläckaget minskas och ni kan arbeta effektivare, smartare och ha mer roligt, inom befintliga resurser. Det kan vi på Mind & Space hjälpa till med!

”Vår personalgrupp fick förmånen att lyssna på Pål Ekbergs föreläsning ”Gilla nuläget idag…inte imorgon” och vi var många som nickade igenkännande vid många tillfällen. Vi gick alla hem med en rejäl tankeställare om att leva i nuet. Jag kan varmt rekommendera den till er som söker en lite annorlunda ingång på att fånga dagen.”
Lena Andersson, vVD Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Läs mer om Pål på www.palekberg.se.

För bokning:
[email protected]
073-944 76 78

Dela inlägget vidare:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email