Hej jag heter Marja Rollén Norling


Jag tycker att det bästa i livet är människorna. Framförallt familj och vänner, men jag har också valt ett yrke med fokus på människor. Det är heller inte helt fel att spela basket, åka skidor på längden och tvären eller på annat sätt träna och röra på kroppen. Ibland kan jag också uppskatta att sitta still och ägna mig åt gammaldags aktiviteter som en bra bok. God mat och dryck är ljuvligt. Och det blir än bättre tillsammans med dem jag tycker om.

Så här får du tag på mig


Hör gärna av dig om du vill bolla en tanke, idé eller problem!

phone

Mobil

​​​​070 - 926 89 67

envelope-o

E-post

Fokusområden


Detta är jag bra på...

Chef och ledare

Utveckla ditt bästa sätt att vara chef.

Konflikthantering och utredningar
 

Vid anmälan om kränkning.

Innan en sakfråga övergår i personkonflikt. Utredningför att hjälpa organisationen vidare på bästa sätt.

  

Urval och  rekrytering

Test och djupintervju.

Med UPP-testet som mäter begåvning och personlighet. Djupintervjun görs utifrån kravprofilen.

Stresshantering &  terapi

Professionell samtalspartner när familj och vänner inte räcker till.

Uppdrag och projekt


  • Samtalspartner åt chefer på olika nivåer från VD till enhetschef både i privata näringslivet  och inom offentlig förvaltning.

  • Samtalspartner för medarbetare på gränsen till ”utbrändhet”

  • Test, intervjuer och Second opinion vid rekrytering.

  • Utredning efter anmälan om sexuella trakasserier.

  • Terapi då livet bara är ”för mycket”.

Bakgrund och Erfarenhet


Jag är legitimerad psykolog och har arbetat inom Arbetsförmedlingen rehab, 
StEriks hälsans företagshälsovård, och på Persona Consulting med rekrytering och ledarutveckling.


Sedan 1994 är jag egen företagare och jobbar främst med chefer och arbetsgrupper inom privat och offentlig verksamhet.


Jag har varit tränare, lagledare, styrelseledamot och ordförande i olika idrottsföreningar samt styrelseledamot i Beteendevetenskapliga nämnden vid Uppsala universitet och i Svenska föreningen för Kroppsorienterad psykoterapi.


Efter psykologutbildningen har jag vidareutbildat mig i Kroppspsykoterapi, Hypnos och Symboldrama.


Innan jag blev psykolog arbetade jag som polis i Stockholm.