Våra kurser

Har ni behov av kompetensutveckling?
Vi erbjuder både öppna och anpassade kurser. 

Våra kurser - beskrivning

Anmäl dig till Eli Kolaas kurs som är riktad till dig som chef och vill känna dig tryggare i din roll. Klicka här för anmälan .https://www.mindandspace.se/kurs-i-arbetsmiljoansvar

  • Kursen är indelad i tre huvudblock: 1. Självledarskap, 2. Leda medarbetare och 3. Leda en grupp/organisation. Vi blandar teoripass och upplevelsebaserade övningar, vilket ger bidrar till ett mer effektivt lärande. I den teoretiska delen utgår vi från den senaste neuro-forskningen samt evidensbaserade metoder och verktyg. Kursen är en inspirerande möjlighet för dig som vill utvecklas som ledare och människa.
  • Pris per deltagare: 21.500 kr (priset inkluderar fika och lunch)
  • En heldagskurs som ger dig en grundläggande förståelse för att leda en förändring. Vi utgår ifrån evidensbaserade metoder och forskning kring organisationsutveckling och förändringsledning. Kursen kombinerar upplevelsebaserade övningar och teori, i syfte att stärka dig i rollen som förändringsledare.
  • Pris per deltagare: 8.900 kr (priset inkluderar fika och lunch)
  • En heldagskurs som handlar om att arbeta proaktivt med arbetsmiljö. 2015 kom en ny föreskrift från arbetsmiljöverket som syftar till att minska arbetsrelaterad ohälsa och skapa mer hållbara organisationer. Det är därmed ett lagstadgat krav att bedriva systematisk arbetsmiljöarbete och kursen ger dig verktyg och den teoretisk grund du/ni behöver för att komma igång.
  • Pris per deltagare: 8.900 kr (priset inkluderar fika och lunch)
  • ACT är en förkortning för Acceptance and Commitment Therapy. Det är en evidensbaserad metod för självledarskap och hantering av vardagliga utmaningar på ett konstruktivt sätt. Kursen innehåller både teori och upplevelsebaserade övningar och ger dig verktyg som hjälper dig forma dig till den chef du vill vara och det liv du vill leva. ACT är även en effektiv metod för stresshantering.
  • Pris per deltagare: 21.500 kr (priset inkluderar fika och lunch)

  • Mindfulness är en beprövad metod för att hantera och balansera en utmanande vardag och finna ett inre lugn. Under kursen får du möjlighet att utforska dina egna och andras reaktioner och skapa dig ett sundare förhållningssätt till det som påverkar. Du kommer också få insikter i hur du kan leda på ett mer hållbart och empatiskt sätt, i syfte att skapa större trygghet i din organisation.
  • Pris per deltagare: 16.900 kr (priset inkluderar fika och lunch)

Om vår kursverksamhet


Vi har erfarna kursledare och erbjuder kompetensutveckling inom flera områden. En viktig grundsten i våra kurser är upplevelsebaserat lärande, Vi erbjuder våra kurser både digitalt och fysiskt. De fysiska kurserna planeras till våren 2021 eller vid förfrågan (se nedan).

För anpassade och kundspecifika kurser är vi alltid öppna att hitta ett format som passar.

Våra kurser hålls på: Ekskäret Klustret
Birger Jarlsgatan 58, Stockholm

Klicka på länken nedan för att skicka intresseanmälan för en anpassad kurs eller till våra öppna kurser i vår.

Birger Jarlsgatan 58, 114 29 Sth

010-102 40 10