Vem bryr sig om chefen? - Program för ledarstöd

Författare: Sara Holmgren

Ja, vem bryr sig om dig, oberoende om du är chef eller inte? Vi vill så mycket och försöker springa lite fortare men tiden tycks ändå inte räcka till. Du kanske känner igen dig? Och upplever du ibland att du blir missförstådd eller att det är svårt att få till bra flyt i jobbet? 

När vardagens utmaningar pockar på vår uppmärksamhet verkar vi tappa bort det gemensamma målet. Vad innebär det för hur vi fattar beslut och engagemanget i teamet?

Jag har själv upplevt hur energin påverkas när vi kör fast och jag hör även mina kunder berätta om det. Vad vi behöver är att bryta mönstret, få perspektiv och hitta andra och mer konstruktiva hjulspår, för att bli bättre på att leda oss själva och andra.

Strukturerat program & personlig tränare

Programmet är uppdelat på åtta moduler som tar utgångspunkt i ledarskapets dimensioner. Du kommer arbeta på egen hand och tillsammans med ditt personliga bollplank med fokus på dig, din situation och dina önskade utvecklingsområden. Det handlar ofta om att få en bättre överblick för att kunna sortera och prioritera bättre.

Du satsar bara några timmar i veckan – Tiden du lägger ner kommer du förmodligen snabbt få igen för att du blir bättre på att se vad som är viktigast och som kan göra skillnad, för dig och ditt team.

Programmet är baserat på motivationsforskning och positiv psykologi.

Utveckling i steg

Förändring behöver få sjunka in och bli en självklar del av hur du tänker och agerar. Därför jobbar vi tillsammans under 8 – 12 månader. En viktig del av programmet är att ta fram relevanta mål, en handlingsplan och sedan göra ”verkstad” av det, steg för steg.

Varför ska du utvecklas?

Förmodligen har du redan insett att du behöver förändra något. Du upplever kanske att ni inte får full utväxling på era ansträngningar, hamnar i detaljdiskussioner eller kör fast. Om programmet leder till att både du och de du jobbar med kommer må och prestera bättre är det en väl värd investering.

Så här säger kunderna

”Relationer både med min chef och mina medarbetare där det skavt och som tagit energi har blivit mycket bättre. Allt är mer avslappnat”

”Jag har blivit mer klar över vad jag faktiskt vill och hur jag kan ta mig dit – och med hjälp av andra”

”Ordning och reda båda på tankar och aktiviteter känns som en klar förbättring – hemma och på jobbet”

”Jag har blivit en tydligare och därmed en bättre chef helt enkelt”

Vill du veta mer om vad programmet skulle kunna innebära för dig?

Låt oss ta ett möte (live eller digitalt) så reder vi ut hur ett upplägg skulle kunna se ut för dig.

Klicka på länken för att göra en intresseanmälan, så hör jag av mig inom kort.

Sara Holmgren

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn