Hej jag heter Leif Israelsson


Mina intressen är familjen och vårt mer än 100 år gamla hus som kräver ständiga ansiktslyftningar. Resor, kultur och vänner. Hängiven skidåkare och skidlärare. Fokuserad på att bidra till utvecklingen av Mind & Space, konsulterna och våra kunder. För mig är det viktigt att visa respekt och intresse för andra och deras bild av verkligheten. 
Ärlighet och uppriktighet.
 Varje dag och varje möte är en källa till inspiration, engagemang och kunskap."

Så här får du tag på mig


Hör gärna av dig om du vill bolla en tanke, idé eller problem!

phone

Mobil

070 - 582 36 66

envelope-o

E-post

Fokusområden


Detta är jag bra på...

Effektivt strategiarbete, målstyrning 

Från vision till aktiviteter och uppföljning. Metodik och erfarenhet från att göra verklighet av planer och resultatambitioner.

Säljstrategi och säljutveckling – B2B

 

Ett moget säljarbete bygger på idén om ett långsiktigt partnerskap för kundens bästa.   

Förändringsarbete

  

PROSCI och Lärande organisation - att involvera och engagera. Planering som tar hänsyn till de affärsmässiga behoven och allas förutsättningar att ta emot förändringarna.

Executive Forum


 

Nätverk för företagsledare. Ett gruppmentorskap där du under processledning träffar andra ledare med samma fokusområden och utmaningar.

Övrigt jag jobbar med...


  • Affärscoach och mentor
  • Ledningsgruppens inre arbete
  • Interimschef med inriktning på affären

Uppdrag och projekt


  • Utvecklat säljstyrning och säljledning I snabbväxande tjänsteföretag med verksamhet i hela Norden. Drivit säljstrategiforum under en 2-årsperiod.

  • Designat och genomfört större förändringsprojekt på uppdrag av styrelsen i syfte att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt.

  • Effektiviserat säljfunktionen i stor rikstäckande säljorganisation inkl. framtagning och träning i ny säljstrategi för säljare, regionchefer och nationell säljledning.

  • Drivit ca 15 nätverk för företagsledare – ExecutiveForum – som gruppmentorskap.

  • Process leder regelbundet strategidagar som underlag i affärsplanering med ledningsgrupper och hela organisationer.

Bakgrund och Erfarenhet


Marknadsföring och försäljning sedan 40 år. 20 års erfarenhet som ledare för verksamheter i såväl stora som små företag. Entreprenör med flera bolagsstartar bakom sig och grundare av Mind & Space. Ansvarat för flera större förändringsprojekt. Innehaft befattningar som säljare, nordisk säljtränare/utvecklare, business controller, produktchef, marknadschef och affärsområdesansvarig. Erfarenhet från nordiskt ansvar. Ekonom med påbyggnad i ledarskap och affärsmannaskap hos IFL samt IMD i Schweiz. Entreprenör och företagare sedan 20 år.

Add Icon